Равносметки

Най-новото ми откитие – personalize internet radio – try (http://www.last.fm или www.pandora.com). Идеята е, че казваш кой изпълнител или песен ти харесват и то (радиото) ти пуска подобни + от твоя изпълнител.
Цял ден – музика. Цял ден – офис. Цял ден- предчувствие за прегръдките на Алекс. Как може толкова много да се влюбваш в децата си?
Гъделичкане в корема – малкото извънземно се намества и го усещам почти постоянно, всеки ден:) Усещането е хубаво. Чувствам се чуплива. Трябва да си залепя лепенки “Fragile” навсякъде:) Усмихвам се при всяко помръдване в корема ми. Не мога да спра да се усмихвам.
Той още не е успял да усети движението на малкия живот. Няма време да поседи с мен с ръка върху корема ми. Тъжно е, че тази държава, този начин на живот толкова ограбва свободното ни време. Самотна съм. Жадна за adult компания.
Предстоящ уикенд посветен на бързите скорости – ауто шоу в Сиатъл.
Много плуване в близкия басейн и обичайните ежедневности, отложени за уикенда:)
Пропусната тренировка във фитнеса, защото една настинка се опитва да се изкара директорка, но … е много вискомерна и белите ми кръвни телца и начукаха канчето. Приятел, загубил работата си, което доведе до много равносметки. Повечето положителни.
20 години от края на социализма. Малко равносметки – повечето отрицателни. Безразличие.
Искам да отделя време за йога, а не се получава. Явно не и е сега времето:)
Продадоха текущата ми компания. Имах technical интервю с бъдещите си работодатели. Бяха впечатлени, но … все още не знаят за бъдещия живот, пърхащ в мен. Това може да поохлади ентусиазма им:) Ще знам дали запазвам текущата си работа след 30 ноември. Ако не – ще разчитам на помощи за безработни, които добрия президент Обама увеличи до 1 година:) Спокойна съм. Закръглена. И както казах вече, не мога да спра да се усмихвам.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *